joi, 10 martie 2011

Dracula's land?


   Who said that?
   Poate te aștepți să scriu în continuare în limba cu care te-ai obișnuit atât de mult, dar nu o voi face. Dacă eu am învățat limba aceasta universală (pe Terra), atunci cei interesați să învețe și ei limba lui Mateevici, o adevărată „comoară”!
   Ai deschis o pagină pe Google căutând un loc interesant pentru vacanța pe care ai vrea să o petreci undeva departe de casă. Printre alte destinații ciudate a apărut și Dracula's land. Promotorii spun că e un loc de groază, unde localnicii se plimbă ziua-n amiaza mare cu ciocanul și tărușul în mână, prin cimitire, vânând la nesfârșit fantome ale secolelor sângeroase ce-au trecut peste noi. Noaptea, fantomele se răzbună, se trezesc din grotele și castelele lor reci, luând formă de vampiri însetați după sânge de fecioare și ființe nevinovate. Mereu și mereu, la nesfârșit, ca și când un blestem fără sfârșit apasă umerii poporului de la poalele Carpaților!
   Nu vă lăsați înșelați! În România e posibil să găsiți ființe vampirice într-un singur loc, locul de cinste, de conducere. De acolo se suge viața bietului meu popor... și nu vreau să vorbesc prea mult despre acești vampiri! Dar aș vrea ca poporul meu să se trezească! Aș vrea să îi dăm lui Vlad acea valoare pe care o are în cursul istoriei românilor, de luptător și apărător al patriei, al valorilor morale, al poporului, al dreptății, al închinării în fața Lui Dumnezeu! De n-ar fi fost el și alții la fel ca el, Europa ar fi fost nu o Uniune liberă și democrată, ci un biet pașalâc stors de aur, de copii și de femeile cele mai frumoase, spre bunăstarea fiilor Răsăritului! Dar nu a fost așa! Scoateți-i țărușul din inimă lui Vlad Țepeș și lăsați-l să se odihnească pe paginile istoriei, unde îi este locul! Coborâți-l pe Ștefan din calendare și acordați-i cinstea și locul cuvenit în analele istoriei! Iubiți români, nu vă mai furați căciula! Nimeni nu va aprecia vreodată pe urmașii oamenilor setoși de sânge, pentru că umanitatea spune că suntem fiii și fiicele străbunilor noștri! Ori ei au fost oameni de cinste! Veritabili patrioți! Deșteaptă-te române! Doamne ajută-ne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu